www.engels-voetbal.nl (since 2010)
'Not the best website, but it's in the top one'

Aston Villa's wounded lion (2018)

Verschijnt augustus 2018

titel: Aston Villa's wounded lion
auteur: Ferdi Delies 
categorie: Sport en spel 
aantal pagina's: Nog onbekend 
geïllustreerd: Nog onbekend 
uitvoering/formaat: Nog onbekend
ISBN: Nog onbekend 
vaste prijs: Nog onbekend 
taal: Nederlands 

 Met voorwoord van Stefan Postma

Eigen omschrijving:

Hoewel dit boek prima op zichzelf gelezen kan worden, is het een vervolg op mijn eerste boek 'Up the Villa'.

Dat boek eindigt met een degradatie uit de Premier League en 'Aston Villa's wounded lion' gaat verder waar 'Up the Villa' eindigde. Het gaat over de eerste twee seizoenen in de Championship, een gevallen grote club op het tweede niveau van Engeland. In mijn eerste boek is de geschiedenis reeds verteld. Dit boek gaat over eigen belevenissen als seizoenkaarthouder op de famous Holte End. Aanvankelijk was het plan om dit boek pas uit te gaan geven bij promotie terug naar de Premier League, desnoods pas over tien jaar. Dat boek had als titel 'Villa going up' gekregen, hetgeen prima had aangesloten op de titel 'Up the Villa' natuurlijk. Het probleem was alleen dat een club genaamd 'Fulham', in de play-off finale roet in het eten gooide.

Toch moest dit boek de markt op. Mijn eerste boek had namelijk het kritiek dat hij te langdradig zou zijn. Nu ben ik zelf van huis uit al langdradig van aard, toch wou ik met mijn tweede boek iets met die kritiek gaan doen. In twee seizoenen Championship gebeurde er zo ongelooflijk veel rond de club Aston Villa, alsook op persoonlijk vlak, waardoor ik meer dan voldoende stof had om het verhaal boekwaardig te maken en tegelijkertijd ook wat te doen met de kritiek van mijn vorige boek. Sowieso is dit boek van hoger niveau geworden, iets wat je ook mag verwachten natuurlijk.

Ook kreeg ik veelvuldig te horen dat mensen meer geïnteresseerd zijn in wat ik als supporter zoal meemaak in Engeland dan bijvoorbeeld de geschiedenis van de club. Wel nu, die mensen kunnen hun lol op. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Iedere voetbalfan kan zichzelf in dit boek herkennen, want het gaat namelijk over pijnlijden, verslaving voor de passie en ook gewoon over het leven zelf.

Aston Villa's wounded lion komt medio augustus 2018 op de markt.

Stay tuned voor meer informatie.

Ferdi Delies

 

Status:

Het boek bevindt zich momenteel in de zogeheten productiefase. Op dit moment ben ik samen met mensen van de uitgever druk bezig om tot een aantrekkelijke omslag te komen en vindt er op dit moment nog een laatste correctieronde plaats.

De verschijningsdatum komt steeds dichterbij, ik verwacht ook snel meer informatie over de prijs.

Top | engelsvoetbal@yahoo.com