Barnet v Northampton Town, oktober 2012

Ik heb nog een avondwedstrijd op Underhill  gezien! Gelukkig kan ik dat nog zeggen. Het toeval wou dat Edgar Davids zijn eerste wedstrijd speelde als speler/manager van The Bees. De eerste helft kijkt de Nederlander alleen maar omhoog naar de wilde ballen die hij over zich heen krijgt. In de tweede helft neemt hij zijn ploeg echter op indrukwekkende wijze aan het handje. Barnet wint met 4-0! Zeker achteraf gezien bleek dit DE wedstrijd om bij te zijn.

 

Barnet v Northampton Town (4-0) League Two, The Underhill, 19-10-12

 
Het was het debuut van Edgar Davids die een volle wedstrijd voor The Bees zou gaan spelen. In de eerste helft leek dit op een mislukking uit te gaan lopen. Het was namelijk een typische wedstrijd in de kelder van het Engelse profvoetbal, waar Davids niets te zoeken leek. Hoewel The Cobblers ietwat sterker waren draaide het in de tweede helft volledig om. Pearce en Yiadom zetten Barnet al snel op voorsprong en de ban was gebroken. Davids kon doen waar hij goed in is en hij dirrigeerde het spel en dus ook zijn ploeg. Het leverde uiteindelijk een 4-0 uitslag op en tevens Barnets eerste seizoensoverwinning. Een afstandschot van Oster en een fraai doelpunt van uitblinker Edgar (niet Davids) zorgden voor het slotakkoord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ineens streek ene Edgar Davids neer op Underhill

 

 

 

 

 

Terracing op Underhill, het inmiddels verdwenen stadion 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Barnet had nog maar drie puntjes maar verpulverd vanavond Northampton Town aan de hand genomen door niemand minder dan Edgar Davids

 

 

 

 

Ishmel Demontagnac, zag ik ooit aan het werk als grote belofte van Walsall 

 

 Deze man verlaat verlaat het stadion "Underhill", binnenkort voor het laatst

www.ferdidelies.nl (since 2010)  |  ferdidelies@home.nl