DeliesBoeken
'Not the best website, but it's in the top one'

Van Gammel Hek naar stevig beton

Beperkte voorraad!

 

Flaptekst:

In van gammel hek naar stevig beton neemt Ferdi Delies de lezer mee door de geschiedenis van FC Groningen. Aan de hand van verhalen en anekdotes van supporters en meer dan vijftig oud-spelers schetst hij een tijdsbeeld van de tijd in het Oosterparkstadion en de Euroborg. Ditmaal geen boek met statistieken of kant- en klare wedstrijdverslagen, maar eentje vol belevenissen en gevoel.

In de gedeelten Vanachter de hekken komen supporters van diverse leeftijden en pluimages aan het woord over een bepaalde periode of wedstrijd. In Ondertussen op het veld vertellen o.a. Hans Nijland, Henk de Haan, Rob McDonald, Johan Tukker, Jos Roossien, Martin Drent, Ron Jans, Mile Krstev, Erik Nevland, Bruno Silva, Kees Kwakman, Michael de Leeuw, Tim Sparv, Hedwiges Maduro, Sergio Padt en vele anderen hun verhaal over dezelfde periode of wedstrijd. Zo worden supporters en spelers met elkaar verbonden, gewoon zoals het hoort.

Het voorwoord is geschreven door Danny Buijs, die zelf de overgang van als speler heeft meegemaakt van het Oosterpark naar de Euroborg. Een boek dat elke FC Groningen-liefhebber in zijn kast moet hebben staan, maar ook een must voor mensen die geïnteresseerd zijn in de verhalen achter de negentig minuten op het veld.

Ferdi Delies (1980) is een hartstochtelijk FC Groningen- en Aston Villa-supporter. Over die laatste club heeft hij al twee boeken geschreven, Up the Villa (2016) en Aston Villa's wounded lion (2018). Met dit boek geeft hij ook FC Groningen de aandacht die het verdient.

Titel: Van gammel hek naar stevig beton
Auteur: Ferdi Delies
Uitvoering: Softcover
Aantal pagina's: 399
Geïllustreerd: Ja
Formaat: 16 x 23cm
Verschijningsdatum: 23 november 2019
ISBN: 9789090324661
Vaste prijs: 20,00

 

 Koop "Van gammel hek naar stevig beton" via de webshop/fanshop van FC Groningen

 Knip en plak de link in uw browser:

https://www.fcgroningen.nl/webshop/fanartikelen/boek-van-gammel-hek-naar-stevig-beton-ferdi-delies/3

Of via

https://www.bol.com/nl/nl/p/van-gammel-hek-naar-stevig-beton-een-reis-door-de-tijd-met-fc-groningen/9300000059060964/?bltgh=hdLzyk1u3DsDRdo461JE3g.2_9.13.ProductTitle

Dit boek is bijna uitverkocht!

Nieuw boek over FC Groningen Van gammel hek naar stevig beton - YouTube.html
Download 

https://www.youtube.com/watch?v=A1X3Ok89Y1E