www.engels-voetbal.nl (since 2010)
'Not the best website, but it's in the top one'

Boek 'Up the Villa'

´Up The Villa´ is bij elke erkende boekhandel in Nederland bestelbaar!

En ook bij:

https://www.boekscout.nl/shop/ 

&

www.bol.com  

 

Boekscout.nl presenteert met trots:

 

Ferdi Delies 
Up the Villa
Voetbalbiografie van een Aston Villa-fan

Voor je ligt de voetbalbiografie van een die-hard fan van de Engelse voetbalclub Aston Villa FC. Zijn naam is Ferdi Delies en in zijn boek vertelt hij over zijn onverwaardelijke liefde voor zíjn club, waaraan het Engelse voetbal, alsook het voetbal in de hele wereld, veel te danken heeft. Daarnaast duikt hij ook in de clubhistorie en mengt hij het geheel met persoonlijke anekdotes. Ferdi schrijft vlot en met humor en weet de aandacht van de lezer fantastisch goed vast te houden.
Up the Villa is een must-have voor alle fans van Engels voetbal wereldwijd. En zelfs wanneer je niet direct van voetbal houdt, laat dit boek je niet los. Maar pas dan wel op, als je de laatste pagina hebt omgeslagen, ben je onomkeerbaar fan geworden van Aston Villa!

 
titel:Up the Villa
Voetbalbiografie van een Aston Villa-fan

U kunt het boek bestellen door op de button hieronder te klikken. De weg wijst zich dan vanzelf

auteur:Ferdi Delies
categorie:Sport en Spel
aantal pagina’s:426
geïllustreerd:ja
uitvoering/formaat:paperback 16 x 24 cm
ISBN:978-94-022-2826-7

 

  
vaste prijs:€ 23,49 
  
Bestel
 

Een stukje uit het boek:

 

Inmiddels was het al wat jaren geleden dat The Second City Derby tegen Birmingham City op het programma had gestaan. 
Op 25 augustus 2015 lag ik 's avonds in bed onze wedstrijd om de League Cup tegen Notts County te volgen. 
De wekker zou de volgende morgen om vijf uur af gaan en als we op een zakelijke manier de tweede club van Nottingham zouden verslaan, kon ik na de loting meteen mijn korte nachtrust pakken. Het werd een leuke wedstrijd die ik volgde via AstonVillaTV en we wonnen met 5-3. 
Maar dat bleek nog niet eens het hoogtepunt van de avond te gaan worden. 
Ik had zojuist een dure meerdaagse trip naar Engeland gemaakt en onder meer de thuiswedstrijd tegen Manchester United bezocht en zou de komende maand niet meer naar Engeland gaan. Dat kwam op financieel gebied, om gezins-technische redenen alsook om het werk gewoonweg even niet uit. 
Toch keek ik even stiekem wanneer de wedstrijden in de volgende ronde van de League Cup gespeeld zouden gaan worden. Al snel kwam ik erachter dat de volgende ronde op 22 september vastgesteld was, precies op mijn verjaardag.
De loting begon. 
Niet veel later stond ik in mijn geile Zeeman-boxershort te juichen op het bed, werden er twee kinderen wakker en hadden de buren hun huis reeds op Funda gezet. We hadden Birmingham City geloot en ook nog eens op onze eigen Villa Park.

 

Met voorwoord van John van Zweden:

 

 

 

Top | engelsvoetbal@yahoo.com