DeliesBoeken
'Not the best website, but it's in the top one'

Up the Villa

Flaptekst

 Voor je ligt de voetbalbiografie van een die-hard fan van de Engelse voetbalclub Aston Villa FC. Zijn naam is Ferdi Delies en in zijn boek vertelt hij over zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn club, waaraan het Engelse voetbal, alsook het voetbal in de hele wereld, veel aan te danken heeft. Daarnaast duikt hij ook in de clubhistorie en mengt hij het geheel met persoonlijke anekdotes. Ferdi schrijft vlot en met humor en weet de aandacht van de lezer fantastisch goed vast te houden.

Up the Villa is een must-have voor alle fans van Engels voetbal wereldwijd. En zelfs wanneer je niet direct van voetbal houdt, laat dit boek je niet los. Maar pas dan wel op, als je de laatste pagina hebt omgeslagen, ben je onomkeerbaar fan geworden van Aston Villa!

Ferdi Delies (1980) staat inmiddels bekend als een van de meest fanatieke Aston Villa-fans in Nederland. Hij maakt veelvuldig de oversteek naar zijn geliefde Engeland om een wedstrijd van Aston Villa bij te wonen. Naast zijn avonturen beschrijft hij hoe deze club zijn leven is gaan beheersen.

Titel Up the Villa - Voetbalbiografie van een Aston Villa-fan
Auteur Ferdi Delies
Uitvoering Paperback - rug: garenloos gebrocheerd
Aantal pagina's 426
Geïllustreerd Ja
Formaat 16 x 24 cm
Verschijningsdatum 05-08-2016
ISBN-nummer 978-94-022-2826-7 / 9789402228267
Vaste prijs: 23,99

 

Koop "Up the Villa" via de volgende links; 

Knip en plak de link in uw browser:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=6895

* Ook te bestellen via BOL